Lidl keukenmachine

Ben je op zoek naar een betaalbare keukenmachine met alle basis accessoires die je nodig hebt? Dan is een Lidl keukenmachine wat voor jou. De keukenmachines van Lidl zijn verkrijgbaar in de Lidl webshop.

SILVERCREST keukenmachines van Lidl

We kennen Lidl natuurlijk als supermarkt voor onze boodschappen, maar de keten verkoopt ook diverse (huishoudelijke) apparaten. Onder de naam SILVERCREST biedt Lidl diverse huishoudelijke en technische producten. In de Lidl webshop vind je onder andere keukenmachines, een staafmixer en een sapcentrifuge.

Lidl keukenmachine kopen

De Lidl keukenmachine heeft een vermogen van 650 watt. De 8 verstelbare snelheden maken de keukenmachine geschikt voor het mengen, mixen of kneden van verschillende ingrediënten. Afhankelijk van de toepassing gebruik je één van de meegeleverde accessoires: de deeghaak, garde of klopper. Anders dan veel andere betaalbare keukenmachines is de grootte van de mengkom. De kom heeft een inhoud van 5 liter en is daarmee wat groter. Hierdoor is er genoeg capaciteit voor jouw ingrediënten. Voor het kneden van zwaar deeg, bijvoorbeeld brooddeeg, is de keukenmachine minder geschikt. Wijk in dat geval uit naar de SILVERCREST broodbakmachine, een keukenmachine met directe aandrijving (KitchenAid) of een keukenmachine met meer vermogen.

Een keukenmachine moet makkelijk in gebruik zijn, maar het oog wil ook wat. Daarover hoef je je bij de keukenmachines van Lidl geen zorgen te maken. De looks van de keukenmachine doen denken aan een retro stijl met moderne twist. Daardoor hoef je de keukenmachine niet weg te stoppen in een kastje, maar kan hij als eye-catcher op je aanrecht staan. Omdat de keukenmachine verkrijgbaar is in 5 verschillende kleuren, zit er vast en zeker een kleur voor jou bij!

Kenwood MultiPro Compact FDP302SI bij Lidl

Op dit moment koop je niet alleen je Silvercrest keukenmachine bij Lidl. Je kunt er nu ook terecht voor een Kenwood keukenmachine: de Kenwood MultiPro compact FDP302SI. Deze foodprocessor heeft 800 watt vermogen. Zowel de blenderkan als de mengkom hebben een inhoud van 2,1 liter. De meegeleverde RVS citruspers en klopper maken de Kenwood MultiPro Compact geschikt voor meerdere toepassingen. Dankzij het compacte ontwerp (20 x 19 x 36,5 cm) kun je hem op je aanrecht laten staan zonder dat hij in de weg staat. Liever opbergen? Ook dat is met deze kleine keukenmachine geen probleem.

KENWOOD Keukenmachine MultiPro Compact FDP302SI

59,99  op voorraad
Lidl-shop.nl
as of 8 november 2020 09:36