Lidl keukenmachines

Ben je op zoek naar een betaalbare keukenmachine met alle basis accessoires die je nodig hebt? Dan is een Lidl keukenmachine wat voor jou. De keukenmachines van Lidl zijn verkrijgbaar in de Lidl webshop.

SILVERCREST keukenmachines van Lidl

We kennen Lidl natuurlijk als supermarkt voor onze boodschappen, maar de keten verkoopt ook diverse (huishoudelijke) apparaten. Onder de naam SILVERCREST biedt Lidl diverse huishoudelijke en technische producten. In de Lidl webshop vind je onder andere keukenmachines, een staafmixer en een sapcentrifuge. Wees er wel snel bij, want het aanbod veranderd met regelmaat en de keukenmachines zijn regelmatig uitverkocht.

Lidl SILVERCREST professionele keukenmachine

De nieuwste Lidl SILVERCREST  keukenmachine heeft een vermogen van 1300 watt. De 10 verstelbare snelheden maken de professionele keukenmachine geschikt voor het mengen, mixen of kneden van verschillende ingrediënten. Afhankelijk van de toepassing gebruik je één van de meegeleverde accessoires: de deeghaak, garde of klopper. Ook krijg je er een mixbeker van 1,5 liter bij. Anders dan veel andere betaalbare keukenmachines is de grootte van de mengkom. De kom heeft een inhoud van 6,3 liter en is daarmee wat groter. Hierdoor is er genoeg capaciteit voor jouw ingrediënten. Voor het kneden van zwaar deeg, bijvoorbeeld brooddeeg, is de keukenmachine ook geschikt.

Keukenmachine SILVERCREST 600 watt

Hoewel de Lidl SILVERCREST professionele keukenmachine al erg betaalbaar is, kun je voor nóg minder budget een fijne keukenmixer op je aanrecht hebben staan. Je koopt bij Lidl ook een SILVERCREST keukenmachine met 600 watt vermogen. Deze keukenmixer heeft 8 snelheden. Met de 5 liter mengkom heb je genoeg ruimte om je favoriete recepten te maken. Je krijgt er ook een kneedhaak en garde bij, dus je kunt direct aan de slag. Dit in combinatie met de prijs maakt het uitstekend geschikt als eerste of basis keukenmixer.

Keukenmachine SILVERCREST 550 watt

Lidl heeft het assortiment uitgebreid met de SILVERCREST 550 watt keukenmachine. Deze keukenmixer heeft een wat andere look dan de eerder genoemde versies en werkt op 4 snelheden. Wat de SILVERCREST 500 watt keukenmachine zo interessant maakt, is dat hij voorzien is van een uitgebreid aantal accessoires. Je krijgt een deeghaak, ballongarde, garde, RVS mes, 3 verschillende raspen en blenderkan bij. Natuurlijk is het inclusief een mengkom van 3,8 liter. Dat maakt het een keukenmachine met veel mogelijkheden.

Bosch MUM5 keukenmachine bij Lidl

Op dit moment koop je niet alleen je Silvercrest keukenmachine bij Lidl. Je kunt er nu ook terecht voor een Bosch keukenmachine: de Bosch MUM5. Deze keukenmachine heeft een vermogen van 700 watt. Je krijgt een RVS mengkom van 3,9 liter bij. Ook een menghaak, kneedhaak, deeghaak en 5 uitsteekvormpjes ontvang je bij de Bosch MUM5. 

BOSCH Keukenmachine MUM5

169,00  op voorraad
Lidl-shop.nl
as of 14 september 2021 10:16

Lidl keukenmachine kopen

Een keukenmachine moet makkelijk in gebruik zijn, maar het oog wil ook wat. Daarover hoef je je bij de keukenmachines van Lidl geen zorgen te maken. De looks van de keukenmachine doen denken aan een retro stijl met moderne twist. Daardoor hoef je de keukenmachine niet weg te stoppen in een kastje, maar kan hij als eye-catcher op je aanrecht staan. Zit er nu net niet jouw kleur bij? Hou dan het assortiment keukenmachines van Lidl in de gaten, want er worden zo nu en dan kleuren toegevoegd!