Bosch keukenmachines

Bosch staat bekend als een degelijk merk. Met de verschillende series keukenmachines heeft Bosch voor iedere keukenprins(es) een passend apparaat.

Degelijk merk

Divers assortiment keukenmachines

Geschreven door: Tobias
Laatste update: 1 januari 2024

Ga direct naar: Populairste Bosch keukenmachines | Bosch foodprocessors | Bosch series

Bosch keukenmachine series

MUM4 keukenmachine

De Bosch MUM4 keukenmachine is een klassieker. Met een vermogen van 500 – 600 watt biedt de MUM4 genoeg kracht om deeg te kneden. Dankzij de vele beschikbare accessoires zijn ook andere toepassingen mogelijk met de Bosch MUM4 keukenmixer. Een keukenmixer uit de MUM4 serie is perfect voor degenen die kennis willen maken met het gemak dat een keukenmachine tijdens het bakken kan bieden.

Bosch MUM5 keukenmachine

Met een vermogen tussen de 700 en 1000 watt hebben de Bosch MUM5 keukenmixers een nét wat langer uithoudingsvermogen dan de MUM4-serie. Dat maakt een aantal mixers uit deze serie meer geschikt voor het kneden van zwaar deeg. 

Bosch OptimMUM keukenmachine

Voor de grootste bakfanaten heeft Bosch de OptiMUM serie. De keukenmixers uit deze serie kenmerken zich door hun robuuste uitstraling. Het materiaal, de grootte en het vermogen (1300 – 1600 watt) dragen daaraan bij. De OptiMUM keukenmixers kneden zwaar deeg met gemak.

Populairste Bosch keukenmachines

1. Bosch MUM52120

3. Bosch MUM58243

Bosch foodprocessors

Bosch MultiTalent-serie Foodprocessors

Het MultiTalent assortiment van Bosch bestaat uit een MultiTalent 3 en een MultiTalent 8 serie.

De MultiTalent 3-serie bevat basis foodprocessors met een degelijke kwaliteit en prima kracht om je te assisteren bij het hakken, raspen en snijden van ingrediënten. De foodprocessors uit deze serie gaan tot een motorisch vermogen van 900 watt.

De MultiTalent 8-serie is uitgerust met Smart Tool Detection. Deze handige feature helpt, afhankelijk van het accessoire, bij het kiezen van de juiste snelheid. De foodprocessors uit de MultiTalent 8-serie beschikken over een motor met een vermogen van minimaal 1000 watt en zijn daarmee flinke krachtpatsers in hun soort.

Foodprocessors uit de Bosch Styline-serie

De foodprocessors uit de Styline-serie van Bosch kenmerken zich door hun compacte formaat. Hoewel de serie basic is, is het een echte aanvulling tijdens het koken. Dankzij het kleine formaat zijn deze keukenmachines ook geschikt voor kleinere keukens. Op dit moment heeft Bosch een 700 watt (MUMS2TW01) en 800 watt (MCM4200) versie. 

Waarom een Bosch keukenmachine kopen?

Bosch heeft in 60 jaar tijd een veelzijdig assortiment opgebouwd. De opgedane ervaring met keukenapparatuur wordt iedere dag weer ingezet om producten te ontwikkelen. Dat geldt ook voor het assortiment keukenmachines van Bosch. Ga jij een Bosch keukenmachine kopen, dan kun je rekenen op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Want dat is wat Bosch keukenmachines kenmerkt: kwalitatieve producten met een schappelijke prijs.

Dat blijkt ook uit de test van de Consumentenbond. In juni 2020 werden maar liefst 3 keukenmachines van Bosch door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘best getest’ en ‘beste koop’. Deze twee keukenmixers en één foodprocessor ontvingen een predicaat. Lees meer over de beste keukenmachines.