Smeg keukenmachine aanbiedingen

Met een Smeg keukenmachine breng je de echte retro look in je keuken. Ze zijn groots in stijl en blinken uit in simpliciteit. Bekijk hieronder de specificaties en beste prijzen voor Smeg keukenmachines.

Smeg keukenmachines

In tegenstelling tot vrijwel ieder ander keukenmachine merk, kent het assortiment van Smeg inhoudelijk maar één soort keukenmachine. Alle Smeg keukenrobots hebben hetzelfde vermogen, dezelfde functies en zijn van exact dezelfde grootte. De enige verschillen die je kunt opmerken zijn de kleuren, de wel of niet toegepaste combinatie van kunststof met staal en het materiaal waarvan de mengkom gemaakt is (RVS of glas). Op functiegebied biedt Smeg dus weinig keuze, maar in kleur is er volop aanbod. Wil je de looks van een retro keukenmachine, dan is Smeg een goede optie voor jou.

Smeg keukenmachine specificaties

Smeg kent slechts één variant keukenmachine. Alle keukenmachines van Smeg zijn vervaardigd uit staal en kunststof. De kommen voor Smeg keukenmachines zijn beschikbaar als glazen of RVS-versie en hebben een inhoud van 4,8 liter. Met 378 x 402 x 221 millimeter is een Smeg keukenmachine niet de grootste, maar ook zeker geen kleine keukenmachine. Een echt middelformaat. Met indirecte aandrijving en een vermogen van 800 watt is de Smeg keukenmachine niet de beste optie voor het kneden van zwaar deeg. De Smeg keukenmixer is perfect voor bakliefhebbers en kookfanaten die luchtigere ingrediënten willen bereiden.

Materiaal behuizing:Staal en kunststof
Materiaal mengkom:Glas of roestvrijstaal
Inhoud mengkom:4,8 liter
Afmeting (HxBxD):37,8 x 40,2 x 22,1 cm
Vermogen:800 watt