Magnani keukenmachine

Ben je op zoek naar een betaalbare keukenmixer met veel vermogen? Dan zit je goed met een Magnani keukenmachine. 

Magnani keukenmixers

De keukenmachine van Magnani is beschikbaar in twee kleuren: zwart en rood. De Magnani keukenmixer heeft een vermogen van 1000 watt. Met deze keukenmixer verwerk je met gemak lichtere bereidingen zoals slagroom, maar ook met zwaarder deeg heeft deze keukenmachine geen probleem. De mengkom van 5 liter biedt genoeg ruimte om al je favoriete ingrediënten te mixen tot een bereiding. Dat doe je met de meegeleverde RVS deeghaak, garde of klopper. Zet de keukenmachine op één van de 6 standen en jouw bakplezier kan beginnen. Ook wel handig: na het bakken plaats je de vaatwasserbestendige onderdelen en accessoires zo in de vaatwasser.

Koop bij Bol.com

Keukenmachine van Magnani

Het Italiaanse merk Magnani is van oudsher gespecialiseerd in (koks)messen, maar breidt het assortiment steeds verder uit. Inmiddels zijn keukenmachines hier ook aan toegevoegd. Op dit moment is er één Magnani keukenmachine model op de markt. Daarmee komt Magnani direct goed binnen: een krachtige keukenmachine met stijlvolle looks en een flinke mengkom.

Vergelijkbare keukenmachines

De keukenmachine van Magnani is een goede keuze als je op zoek bent naar een goedkope keukenmachine met power en een flinke beslagkom. Liever een keukenmachine van een ander merk? Bekijk dan de vergelijkbare keukenmachines hieronder. Deze keukenmachines hebben minimaal 1000 watt vermogen en een kom van minimaal 5 liter.