Contact

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Op deze pagina vind je meer informatie over Alles over keukenmachines en de contactmogelijkheden

Over Alles over keukenmachines

Alles over keukenmachines is het startpunt voor consumenten die op zoek zijn naar een keukenmachine. Dit platform bundelt specificaties, kennis en ervaring tot een duidelijk advies. Het doel: de perfecte match maken tussen keukenkoning(in) en keukenmachine. Om met nog meer plezier en snelheid in de keuken te bakken en koken!

Om de perfecte match te maken, worden de productgegevens dagelijks- en de inhoud meerdere keren per maand geĆ¼pdatet. Ook wordt goed in de gaten gehouden welke nieuwe keukenmachine modellen en merken op de markt komen. Daardoor ben je als bezoeker verzekerd van up-to-date informatie.

“Met Alles over keukenmachines wil ik de beste match maken tussen keukenkoning(in) en keukenmachine.”

Samenwerken

Op Allesoverkeukenmachines.nl kom je onder de aandacht bij keukenprin(ces)sen. De website wordt maandelijks bezocht door duizenden Nederlandse en Belgische bezoekers. Tussen januari en december 2023 waren dit maandelijks gemiddeld 3.903 gebruikers per maand. Dit loopt op tot meer dan 9.925 bezoekers per maand.

Zo’n 92% van de bezoekers komt organisch via zoekmachines binnen. Alles over keukenmachines heeft top-3 posities op zoekwoorden zoals beste keukenmachine, goedkope keukenmachine en beste keukenmixer. Daarnaast komt de website in zoekmachines onder de aandacht met een aantal rich snippets.

Wil je met jouw keuken(machine)-gerelateerde webshop/website samenwerken? Ontdek de mogelijkheden hieronder.

Partnerships

We geloven in de kracht van kwalitatieve, duurzame partnerships. Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden. We bespreken het graag met je! Mailen.

Advertorials

Op Alles over keukenmachines kun je een advertorial laten plaatsen, bijvoorbeeld om een product te promoten of om autoriteit op te bouwen. Bespreek de opties.

Linkbuilding

Een link plaatsen voor je eigen website of die van klanten, met linkbuilding als doel? Dat kan! Neem contact op om de opties door te nemen.

Affiliate marketing

Zie je affiliate mogelijkheden voor je webshop? Alles over keukenmachines is aangesloten bij diverse netwerken. Neem contact op.

Mail info@allesoverkeukenmachines.nl

Contactgegevens

Mail naar info@allesoverkeukenmachines.nl of vul het formulier hieronder in.