De mooiste witte keukenmachines

Hou je van een minimalistisch interieur en wil je dit doortrekken naar de keuken, dan mag een witte keukenmachine niet ontbreken. Of ben je juist fan van donkere of knalkleuren in je keuken en wil je met een witte keukenmixer accent aanbrengen? Wat je stijl ook is, een keukenmachine in het wit brengt rust en eenvoud en past goed in vrijwel ieder interieur. Dat begrijpen wij. Daarom hebben we de mooiste witte keukenmixers van verschillende merken voor je op een rij gezet.

1. KitchenAid Heavy Duty in het wit

De KitchenAid Heavy Duty mag niet in dit rijtje ontbreken, want ook hiervan is een witte variant. En wat is ‘ie mooi! Deze keukenmachine is voor de échte bakfanaat: 4,8 liter mengkom, 315 watt direct aangedreven motor en basis accessoires.

✔ Mengkom van 4,8 liter
✔ Direct aangedreven motor van 315 Watt
✔ Inclusief schenkschild, komdeksel, draadgarde, kneedhaak, platte menghaak

Tip: lees alles over de verschillende KitchenAid keukenmachines

2. De witte Bosch MUM54230

De Bosch MUM54230 is onderdeel van de populaire Bosch keukenmachine MUM5-serie. De witte variant van deze keukenmachine heeft 900 watt vermogen en een mengkom van 3,9 liter. Hij wordt geleverd met verschillende accessoires.

✔ Mengkom van 3,9 liter
✔ 900 Watt motor (indirect aangedreven)
✔ Inclusief kneedhaak, roergarde, klopgarde, anti-spatdeksel, blenderkan

3. Witte Tristar MX-4817

De Tristar MX-4817 is een witte keukenmachine voor een leuke prijs. En je kunt er genoeg mee, want deze mixer heeft een mengkom van 5 liter, 1200 watt motor en wordt geleverd met drie accessoires.

✔ Mengkom van 5 liter
✔ Motor met 1200 Watt indirect aangedreven vermogen
✔ Inclusief draadgarde, deeghaak en platte menghaak

4. Kenwood KMX750 als witte keukenmachine

De populaire Kenwood KMX750 is er ook in het wit. Als één van de beste keukenmixers moet hij natuurlijk op dit lijstje. De keukenmixer heeft een mengkom van 5 liter, motor van 1000 watt en je krijgt er drie accessoires bij.

✔ Mengkom van 5 liter
✔ Motor 1000 Watt (indirect aangedreven)
✔ Inclusief klopgarde, deeghaak en platte menghaak

5. KitchenAid Artisan wit

We zagen het merk KitchenAid al eerder voorbij komen. De Artisan-serie van dit merk staat bekend om de vele kleuren keukenmachines en is er ook in het wit. De keukenmixer heeft een mengkom van 4,8 liter, 300 watt direct aangedreven motor en je krijgt er diverse accessoires bij.

✔ Mengkom van 4,8 liter
✔ Direct aangedreven 300 Watt motorisch vermogen
✔ Inclusief extra mengkom (3L), schenkschild, draadgarde, kneedhaak en platte menghaak

Plaats een reactie