7 cadeaus voor bakliefhebbers

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor een bakliefhebber, bijvoorbeeld voor moederdag? Zoek dan niet verder. Wij hebben de leukste en meest originele cadeaus voor bakfanaten op een rij gezet. Jong of oud: tover een lach op het gezicht en maak iemand blij met een leuk bakcadeau!

1. Bakboek

Een cadeau voor bakliefhebbers dat het altijd goed doet is een bakboek. In ieder bakboek is wel een nieuw recept of idee te vinden. Een echte bakfanaat kan nooit genoeg bakboeken hebben! Hieronder vind je drie bakboeken vanaf €10,99.

2. Mooie ovenwanten

De oven is één van de meest gebruikte hulpmiddelen bij het bakken. Een accessoire die het daarom bij bakliefhebbers gegarandeerd goed doet, is de ovenwant. Ovenwanten moeten natuurlijk vooral functioneel zijn, maar als dat ook in stijl kan: waarom niet? We hebben drie mooie sets ovenwanten voor je op een rij gezet.

3. Cupcakevormpjes

Cupcakes zijn een genot om te maken (en eten!). Cupcakevormpjes mogen daarom niet ontbreken in de keuken van een bakliefhebber. Ze zijn volop verkrijgbaar in de bekende ronde vorm, die doen het altijd goed. Wil je wat origineels dan zijn de cupcakevormpjes in hartvorm een leuk idee.

4. Standaard voor bak- en kookboeken

We benoemden eerder al het bakboek als cadeau. Een standaard voor bak- en kookboeken is daar een mooie aanvulling op. Je vind hieronder twee bakboek standaarden met diverse looks.

5. Cakevorm

Cakevormen zijn er in allerlei maten. Voor de kleinere cakes is een cakevorm van 25 cm een goede optie. Liever wat groter? Kies dan voor een cakevorm van 30 cm. Voor ‘best of both worlds’ kies je voor de verstelbare variant. Ook heb je de keuze om een metalen cakevorm met anti-aanbaklaag of siliconen cakevorm cadeau te geven. We hebben hieronder 4 goede cakevormen voor je opgesomd.

6. Speculaasplank

Een origineel cadeau voor bakliefhebbers is de speculaasplank. Geef je een speculaasplank cadeau, dan is de kans groot dat je de ontvanger iets geeft wat hij of zij nog niet heeft. Lekker uniek!

7. Caketester

Cake te vroeg uit de oven halen.. een frustratie voor vele bakkers. De oplossing? Een caketester. Met deze caketester vergroot je gegarandeerd het bakplezier van de ontvanger.

Cadeaus voor de jonge bakliefhebber

Ben je op zoek naar een cadeau voor de jongere bakliefhebbers onder ons? Ook voor kinderen zijn er hele leuke keuken- en bakproducten beschikbaar. Een leuke schort van BING, een heus kinderbakboek of een kinderbakset; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bekijk onze tips voor de jongste bakfanaten.

Plaats een reactie