De beste Philips keukenmachines

Met een Philips keukenmachine in huis, kun je rekenen op een gebruiksvriendelijk apparaat. Tel daar een portie kwaliteit bij op en je hebt plezier in de keuken. Hieronder vind je de beste keukenmachines van Philips.

Beste Philips keukenmachine

De Philips Daily foodprocessor is door de Consumentenbond uitgeroepen tot best geteste foodprocessor van 2020. 

Koop bij Bol.com

Philips Daily Collection

De Daily collection is geschikt voor kleine hoeveelheden. De twee foodprocessors uit deze serie zijn basic en verkrijgbaar in twee uitvoeringen van 650 watt. De één met meer accessoires dan de ander.

650 Watt – 2,1 liter

Beste prijs bij Bol.nl

Philips Viva Collection

Wil je net wat meer zonder teveel ruimte in te leveren dan biedt de compacte Viva collection foodprocessor meer vermogen (850 watt) en dankzij de hoeveelheid accessoires meer functies. 

850 Watt | 2,1 liter

Beste prijs bij Bol.nl

Philips Avance Collection

Voor de echte kookfanaten onder ons is er de Philips Avance collection. Deze serie bestaat uit drie uitvoeringen met ieder 1300 watt vermogen, een 3,4 liter kom en diverse functies en accessoires.

1300 Watt | 3,4 liter

Beste prijs bij Bol.nl

Een Philips keukenmachine kopen

Het Nederlandse merk Philips is sinds jaar en dag een begrip in elektronische apparaten. Ook keukenmachines behoren tot het assortiment. In tegenstelling tot de meeste andere keukenmachine merken biedt Philips alleen foodprocessors. Wil je een keukenhulp voor jouw bakkunsten dan is Philips voor jou misschien niet het beste merk en kun je beter op zoek gaan naar een keukenmixer. Voor wat hulp tijdens het koken kun je daarentegen wél rekenen op foodprocessors van Philips.