Beste keukenmachines met blender 2024

Met een keukenmachine met blender heb je het beste van twee werelden: je maakt hiermee de lekkerste baksels én de meest yummy smoothies. Je vind hier een selectie van de beste keukenmachines met blender.

Keukenmachine met blender: een fijne combinatie

het beste van twee werelden

Ben jij van plan een keukenmachine aan te schaffen, dan is het zeker de moeite waard om er één te kiezen waarbij een blender geleverd wordt of waarvoor een blender los te verkrijgen is. Door dat ene opzetstuk gebruik je je keukenmachine niet alleen voor mixen en mengen, maar kun jij je keukenmachine ook gebruiken om smoothies te maken. Maak je om kwaliteitsverlies geen zorgen, want zo’n opzetstuk op je keukenmachine doet niet af aan een losse blender. Daardoor heb je met een keukenmachine met blender een gouden combinatie te pakken.

  1. Kenwood Chef – KVC3100S
  2. Bosch MUM5 HomeProfessional
  3. Kenwood Chef KVC3110S

Bosch keukenmachine met blender

Bosch heeft een aantal keukenmachines die werken met een blender. De blender wordt meegeleverd bij keukenmachines uit zowel de MUM4 als MUM5 serie. De apparaten uit de populaire MUM5 serie werden zelfs meerdere keren bekroond als beste keukenmachine 2020.

Kenwood keukenmachine met blender

Het gros van de Kenwood keukenmachines is compatibel met een blender. Deze blender is los te koop, maar je ontvangt de blender ook bij een aantal sets als je de Kenwood Chef XL, Chef Elite of Prospero aanschaft.

De blender van Kenwood werkt heel simpel: je zet de blender op het hoge aandrijvingspunt van je Kenwood keukenmachine. Dit aandrijvingspunt bevindt zich bovenop de keukenmachine (m.u.v. de kMix serie). Vervolgens doe je de gewenste ingrediënten in de blender en dan.. blenden maar!

Keukenmachine met glazen blender

Ben je specifiek op zoek naar een keukenmachine met glazen blender? Dan is er goed nieuws, want de meeste blenders voor keukenmachines zijn gemaakt van glas. Of je nu kiest voor Bosch, Kenwood of een ander merk: je hebt ruime keuze!

Keukenmachine met blender en sapcentrifuge

Wil je naast smoothies ook sap kunnen maken met je keukenmachine, dan kun je kiezen voor de combinatie van een keukenmachine met blender en sapcentrifuge. Waar je blender smoothies met stukjes fruit maakt, zorgt een sapcentrifuge voor een dunner resultaat. Vloeibaar sap is de specialiteit van dit accessoire, dat onder andere geleverd wordt bij de Kenwood Prospero en Moulinex Masterchef Gourmet. Breid je keukenmachine uit met een sapcentrifuge en geniet van de lekkerste fruitige drankjes zoals sinaasappelsap, tomatensap en appelsap!