De mooiste retro keukenmachines

Vrolijke, warme kleuren, organische vormen en grafische prints: dat kenmerkt de retro stijl. Die grafische print zie je misschien niet terug in keukenmachines, maar het gebruik van organische vormen en specifieke kleuren wél. Daarnaast staat de term retro voor teruggrijpen op ontwerpen uit het verleden. Een echt retro ogende keukenmachine had in een keuken van tientallen jaren geleden kunnen staan. Met een retro keukenmachine op jouw aanrecht heb je niet alleen een handig gebruiksvoorwerp, maar ook nog eens een echte eye-catcher te pakken!

Keukenmachines van SMEG in retro stijl

Zeg je Smeg, dan zeg je retro. Dit merk heeft een breed assortiment retro keukenapparatuur. Welk apparaat je ook ziet, je herkent het direct aan de opvallende stijl. In de categorie keukenmixers heeft Smeg één versie: de 800 watt keukenmachine met ruimte voor 4,8 liter inhoud. De keuze is alsnog ruim, want de retro Smeg keukenmachine is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. 

Retro KitchenAid keukenmachines

Het merk KitchenAid heeft die retro stijl goed begrepen. KitchenAid kreeg het voor elkaar om dit door te vertalen naar keukenmachines. Met een retro KitchenAid keukenmachine heb je niet alleen een prachtig apparaat in je keuken; het is ook nog eens een keukenmachine waar je op kunt blijven rekenen. Dankzij de zware kwaliteit kun je hier heel wat bak (en kijk) uurtjes mee maken!

Budget-proof: keukenmachines van Bourgini

Bourgini is het merk met keukenmachines in een stijlmix van retro en modern. Het merk heeft verschillende versies keukenmachines. Het leuke is dat Bourgini ook goedkope retro keukenmachines te bieden heeft. Je koopt namelijk al een Bourgini keukenmachine voor onder de honderd euro.

Maak jouw retro keuken compleet

In een retro keuken kan een retro keukenmachine niet ontbreken. Maak ‘m compleet met één van de andere retro keukenapparaten.