Vind jouw Smeg keukenmachine

Met een Smeg keukenmachine breng je de echte retro look in je keuken. Ze zijn groots in stijl en blinken uit in simpliciteit. Bekijk hieronder de specificaties en beste prijzen voor Smeg keukenmachines.

Een Smeg keukenrobot kopen

Het Italiaanse merk Smeg heeft in meer dan 70 jaar een flinke naam opgebouwd. Net als de rest van het keukenapparatuur zijn de keukenmachines (of keukenrobots) van Smeg te herkennen aan de stijlvolle looks en het prominente logo. Je kunt het merk ook kennen van o.a. de befaamde koelkasten, waterkokers en broodroosters. 

In tegenstelling tot vrijwel ieder ander keukenmachine merk, kent het assortiment van Smeg inhoudelijk maar één soort keukenmachine. Alle Smeg keukenrobots hebben hetzelfde vermogen, dezelfde functies en zijn van exact dezelfde grootte. De enige verschillen die je kunt opmerken zijn de kleuren, de wel of niet toegepaste combinatie van kunststof met staal en het materiaal waarvan de mengkom gemaakt is (RVS of glas). Op functiegebied biedt Smeg dus weinig keuze, maar in kleur is er volop aanbod. Wil je de looks van een retro keukenmachine, dan is Smeg een goede optie voor jou.

Smeg keukenmachine specificaties

Smeg kent slechts één variant keukenmachine. Alle keukenmachines van Smeg zijn vervaardigd uit staal en kunststof. De kommen voor Smeg keukenmachines zijn beschikbaar als glazen of RVS-versie en hebben een inhoud van 4,8 liter. Met 378 x 402 x 221 millimeter is een Smeg keukenmachine niet de grootste, maar ook zeker geen kleine keukenmachine. Een echt middelformaat. Met indirecte aandrijving en een vermogen van 800 watt is de Smeg keukenmachine niet de beste optie voor het kneden van zwaar deeg. De Smeg keukenmixer is perfect voor bakliefhebbers en kookfanaten die luchtigere ingrediënten willen bereiden.

Materiaal behuizing:

Materiaal mengkom:

Inhoud mengkom:

Afmeting (HxBxD):

Vermogen:

Staal en kunststof

Glas of roestvrijstaal

4,8 liter

37,8 x 40,2 x 22,1 cm

800 watt

Smeg keukenmachine aanbieding

De prijs van de Smeg keukenmachine is variërend per kleur en aanbieder. Daarom hebben wij de verschillende kleuren en aanbieders voor je op een rij gezet. Bekijk hieronder welke Smeg keukenmachine aanbieding het beste bij jou past.

Accessoires voor de SMEG keukenmixer

SMEG biedt diverse accessoires en hulpstukken voor hun keukenmixers. Met deze toebehoren tover jij jouw SMEG keukenmachine om tot een veelzijdig apparaat. Op die manier kun jij jouw keukenmachine gebruiken voor diverse kook- en baktoepassingen.