Bourgini keukenmachines

Het merk Bourgini combineert een bourgondische levensstijl met Italiaanse klasse. Dat levert mooie keukenapparatuur op, waaronder keukenmachines. Bourgini biedt in deze categorie diverse series retro keukenmixers en één soort foodprocessor.

Bourgini keukenmachines: stijlvol en budget-proof

Keukenmachines van het merk Bourgini hebben een stijlvol design. Dit merk onderscheidt zich van zijn concurrenten door de relatief lage prijsklasse. De Bourgini keukenmixers zien er niet alleen stijlvol uit, maar hebben met minimaal 1000 watt vermogen flinke slagkracht. Je krijgt een prima keukenmachine voor een lage prijs. Zo heb je al een Bourgini keukenmixer op je aanrecht staan voor €90,00 en betaal je nog geen €190,00 voor de meest uitgebreide versie.

Bourgini Kitchen Chef Plus 5.5L

De Bourgini Kitchen Chef Plus keukenmixer kan een flinke hoeveelheid ingrediënten kan verwerken. De mengkom is maar liefst 5,5 liter. Deze keukenmachine heeft een lekker krachtig vermogen van 1400 watt. Je ontvangt er een RVS deeghaak, RVS menghaak en kunststof spatkap bij. Daarmee heb je een mooie basis om lekker aan de slag te gaan!

Bourgini Compact Kitchen Chef

Ben je op zoek naar een compacte keukenmixer, dan is de Bourgini Compact Kitchen Chef misschien wel wat voor jou. Deze keukenmachine is slechts 28 cm hoog, 22,5 cm breed en 36 cm diep. Toch heeft deze variant plek voor een mengkom van 4,5 liter. Ook het vermogen doet niet onder aan een grotere keukenmachine: met 1000 watt kun jij goed vooruit. Wordt geleverd met deeghaak, menghaak en spatkap.

Bourgini foodprocessor kopen

Bourgini kent één foodprocessor: de 22.3009.00. Deze foodprocessor heeft een vermogen van 750 watt en wordt geleverd met 6 verschillende accessoires, waaronder verschillende snijschijven, een 1,2 liter mengkom en een 1,7 liter blenderkan. Een prima basic foodprocessor voor de starterende kookprins(es).

Food Processor Set

59,99  op voorraad
as of 13 oktober 2021 07:58

Materiaal behuizing: RVS

Beste Bourgini keukenmachine

Als het gaat om beoordelingen komt de Trendy Kitchen Chef keukenmixer het beste uit de bus op Bol.com. In de reviews wordt de goede prijs-kwaliteit verhouding het meest genoemd.