Beste keukenmixers

Ben je een fervent bakker? Dan mag een goede keukenmixer niet in jouw keuken ontbreken. Een keukenmixer van degelijke kwaliteit, met genoeg vermogen en accessoires. Met dit apparaat kneed je ingrediënten en maak jij je eigen taart, mayonaise of heerlijk brood. Wij hebben de 3 beste keukenmixers voor je op een rij gezet.

1. Bosch MUM50123 keukenmachine

Veel toebehoren meegeleverd

Best getest 2020 (Consumentenbond)

Beste keukenmixer 2018 (Kieskeurig.nl)

Een goede keukenmixer met uitgebreide set accessoires en dat voor een goede prijs: dat is wat je krijgt als je de Bosch MUM50123 koopt. Deze keukenmixer met 800 watt vermogen en 3,9 liter mengkom wordt geleverd met menghaak, deeghaak, klopgarde, citruspers én blenderkan. Niet voor niets werd deze keukenmixer in juni 2020 door de Consumentenbond uitgeroepen tot best geteste keukenmixer. Ook werd de keukenmixer in 2018 door bezoekers van Kieskeurig.nl beoordeeld als beste keukenmixer. Met deze keukenmixer bak jij er wat van!

2. Kenwood kMix 750 keukenmixer

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Best reviewed jan. 2021 (Kieskeurig.nl)

Best reviewed dec. 2020 (Kieskeurig.nl)

De keukenmixers uit de Kenwood kMix 750-serie kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteit verhouding. Met 1000 watt vermogen, 6 snelheden en een 5 liter mengkom krijg je een uitgebreide keukenmachine voor een betaalbare prijs. Ook heeft deze keukenmixer een stevige behuizing. Er wordt een deeghaak, roergarde en klopgarde meegeleverd. De Kenwood kMix was meerdere keren ‘best reviewed’ op Kieskeurig.nl, waaronder voor het laatst in januari 2021. Daarom is het één van de beste keukenmixers van dit moment.

3. KitchenAid Artisan 5KSM175 serie

Kwalitatieve keukenmixer

Direct aangedreven motor

Wordt gebruik bij Heel Holland Bakt

Robuust en stijlvol: dat zijn de Artisan 5KSM175 keukenmixers van KitchenAid. Deze keukenmixers hebben met directe aandrijving en 300 watt vermogen flinke power in huis. De meest basic versie van de KitchenAid Artisan keukenmixer wordt geleverd met 4,8 liter mengkom, menghaak, deeghaak en garde. Dit model bewijst al jaren zijn dienst aan bakfanaten. Consumenten loven de keukenmixer om zijn kracht, kwaliteit en gebruiksgemak. Daarom mag de Artisan niet in het rijtje beste keukenmixers ontbreken.

Beste keukenmixer voor zwaar deeg

Bij het bereiden van brood of pizza is er vaak sprake van zwaar deeg. Het is dan extra fijn om een goede keukenhulp te hebben die het zware werk overneemt. De selectie keukenmixers die écht geschikt is voor zwaar deeg, is vrij beperkt. Maar de keukenmachine hieronder krijgt een goede beoordeling, hebben een mengkom van minimaal 4 liter, raken niet snel oververhit en worden geleverd met onder andere stevige kneedhaken. Onmisbare specificaties en accessoires als je zwaar deeg wilt kneden!

Kwaliteit ten top

Direct aangedreven motor

Grote mengkom