Keukenmachine tips

De keukenmachine van Heel Holland Bakt

De keukenmachine van Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt is er weer! Als je het …

Welk keukenmachine opzetstuk gebruik je waarvoor?

Op een keukenmachine kun je verschillende opzetstukken monteren. Dat maakt de keukenmachine zo lekker multifunctioneel. Maar welk opzetstuk gebruik je waarvoor? En dat met name: waar gebruik je de verschillende haken en gardes voor? In deze blog leggen we het uit.

Welke Kenwood keukenmachine past bij jou?

Wil je weten welke Kenwood keukenmachine bij jouw wensen en toepassingen past? Ontdek de verschillende series en ons advies hier.

7 cadeaus voor de bakliefhebber

Op zoek naar een cadeau voor een bakliefhebber? Wij hebben de leukste items voor je op een rij gezet.

De mooiste witte keukenmachines

Hou je van een minimalistisch interieur en wil je dit doortrekken naar de keuken, dan …

Wat is het verschil tussen de KitchenAid Artisan, Classic en Professional keukenmachine?

Ben jij van plan een KitchenAid keukenmachine aan te schaffen, maar weet je niet welke van de 5 modellen het beste bij jou past? Dan is dit artikel voor jou. We laten het verschil tussen de verschillende KitchenAid modellen zien door ze met elkaar te vergelijken.

Hoeveel watt moet een keukenmachine hebben?

Hoeveel watt moet een keukenmachine hebben? Wanneer je een keukenmachine gaat kopen, zul je ongetwijfeld …

De tofste keramische kommen voor jouw KitchenAid keukenmixer

Dat KitchenAid uitblinkt in stijl is natuurlijk niets nieuws. Zowel de keukenmixers als foodprocessors van dit merk zijn stijlvol en robuust. Maar wist je ook dat KitchenAid mengkommen met exclusieve prints en patronen in haar assortiment heeft? Combineer één van deze kommen en je hebt een unieke keukenrobot op je aanrecht staan.

5 foodprocessors onder de €80,00

Ga je voor het eerst een foodprocessor aanschaffen, dan wil je misschien niet direct de hoofdprijs betalen. Daarom hebben wij 10 foodprocessors van verschillende merken geselecteerd met een fijn prijsje. Voor de foodprocessors hieronder betaal je nog geen €80,-, maar ervaar je wel alle gemak in de keuken.