Kenwood keukenmachine

Bekijk hier de verschillende keukenmachines van het merk Kenwood.

Kenwood keukenmachine kopen

Het Britse Kenwood is met ruim 70 jaar ervaring een gevestigd merk. Met een keukenmachine van dit merk ben je verzekerd van een kwalitatief apparaat dat jarenlang meegaat als fijne hulp in de keuken. Wil je de keukenmachine gebruiken om te bakken, bekijk dan de keukenmixers van Kenwood. Liever het apparaat gebruiken om (ook) mee te koken? Dan is een foodprocessor van Kenwood de oplossing.

Kenwood keukenmixers

De Kenwood keukenmixer herken je aan zijn RVS behuizing en afgeronde afwerking. Daarmee wordt het beste van twee werelden gecombineerd: elegantie en kracht. Met de robuuste keukenmixers van Kenwood kun je rekenen op veel bakplezier.

De keukenmixer-series van Kenwood

Kenwood kent een viertal series keukenmixers: kMix, Chef, Chef XL Cooking Chef en Prospero Plus. Iedere serie heeft zijn eigen karakter en is te herkennen aan het design.

Keukenmachines uit de Kenwood kMix-serie herken je aan het slanke design dat in combinatie met het RVS materiaal een retro gevoel geeft. De keukenmixers uit deze serie zijn basic maar bieden met 500 watt vermogen genoeg slagkracht om je te ondersteunen bij het mixen en kloppen van ingrediënten.

Ook aan de kleine keuken heeft Kenwood gedacht. Het antwoord is de Prospero+ serie. Deze compacte keukenmachines passen op ieder aanrecht en zijn makkelijk op te bergen. De grootte zegt overigens niks over de kracht, want met 900 watt kan deze keukenmachine een aardige slag slaan.

De Chef-lijn van Kenwood heeft door zijn volledige RVS-behuizing een stoer uiterlijk. Dat stoere zit ook in het karakter van deze keukenmixers. De Kenwood Chef keukenmachines hebben met minimaal 1000 watt een flink vermogen. 

De Cooking Chef is dankzij de kookfunctie een unieke keukenmachine. De Cooking Chef Gourmet heeft inductie tot 180°C, wat de mogelijkheid geeft om ook warme gerechten te bereiden.

Kenwood foodprocessors

Kenwood heeft met zijn vijftal series Multipro foodprocessors een geschikt apparaat voor iedere toepassing en iedere gezinsgrootte. Dat maakt het aanbod foodprocessors van Kenwood bijzonder.

Kenwood Multipro foodprocessors

Het aanbod Multipro foodprocessors van Kenwood bestaat uit maar liefst 5 verschillende series: Excel, Sense, Classic, Compact en Home.

De Multipro Excel foodprocessor serie is ontworpen voor het verwerken van grote hoeveelheden.

De Multipro Sense serie is geschikt voor gebruikers die de foodprocessor willen gebruiken voor veel verschillende toepassingen. De keukenmachines uit deze serie worden geleverd met veel verschillende accessoires.

De apparaten uit de Kenwood Multipro Classic serie zijn qua formaat flink. Dat in combinatie met de metalen behuizing maakt ze geschikt als robuuste hulp.

De Compact serie is voor kleine huishoudens die het gemak van een foodprocessor willen zonder er veel ruimte aan kwijt te zijn.

De Kenwood Multipro Home foodprocessors zijn ontworpen voor grote gezinnen die hun foodprocessor willen gebruiken voor basic doeleinden.