Kenwood keukenmachines en deals

Kenwood keukenmachines zijn er voor iedereen. Welke Kenwood keukenmachine past bij jou? De Kenwood kMix keukenmixer is perfect om kennis te maken met koken en bakken. Ook met de Prospero+ maak je een goede start. Als je wat meer experimenteert, zijn de Chef keukenmachines wat voor jou. Om ingrediënten in de keukenmachine te verwarmen heeft Kenwood de Cooking Chef. Ontdek de keukenmachines van Kenwood en scoor de beste deal.

1000 watt vermogen | Mengkom 5 liter | Klopper, ballongarde, deeghaak en anti-spatdeksel

1. Kenwood kMix

goede keuze voor beginnende koks

Keukenmachines uit de Kenwood kMix750-serie herken je aan het slanke design. Deze keukenmixers bieden met 1000 watt vermogen flinke slagkracht. In de mengkom van 5 liter bereid je de lekkerste ingrediënten. Om je een beeld te geven: de mengkom biedt ruimte voor zo’n 12 eiwitten. Standaard ontvang je een klopper, ballongarde en deeghaak bij deze keukenmachine. De Kenwood kMix keukenmachine is uit te breiden met accessoires, zoals diverse pastamakers, een graanmolen en vleesmolen.

1000 watt vermogen | Mengkom 4 liter | Klopper, ballongarde, kneedhaak, blender, citruspers, foodprocessor, rasp, anti-spatdeksel

2. Kenwood Prospero+

compacte maar veelzijdige keukenmachine

De Kenwood Prospero+ keukenmachine is ideaal voor de kok met kleinere keuken die niet wilt inleveren op veelzijdigheid. Deze Kenwood keukenmixers zijn klein in omvang maar groot in mogelijkheden. De standaardversie wordt geleverd met veel accessoires. Dat begint bij een klopper, ballongarde en kneedhaak. Ook deze opzetstukken krijg je erbij: een blender, citruspers, foodprocessor en rasp. Met 1000 watt vermogen en een mengkom van 4 liter biedt de Kenwood Prospero+ keukenmachine ruimte voor veel kook- en bakplezier.

1000 watt vermogen | Mengkom 4,6 liter | Klopper, ballongarde, kneedhaak, vleesmolen, anti-spatdeksel

3. Kenwood Chef (best getest)

voor de fanatieke kok

De Kenwood Chef krijgt in 2021 het predicaat ‘best getest’ van de Consumentenbond. De behuizing en het energieverbruik werden zelfs met een 10 (!) beoordeeld. Deze keukenmachine heeft dan ook veel te bieden: 1000 watt vermogen, een mengkom van 4,6 liter en diverse accessoires (klopper, garde, kneedhaak, vleesmolen). Met deze keukenmixer maak je met gemak lichte bereidingen, maar ook zwaardere ingrediënten zoals deeg zijn geen moeite. Dankzij de traploos instelbare snelheid, stem jij de snelheid precies af op jouw bereiding.

Kenwood Chef XL

Wil je nóg meer ingrediënten in één keer bereiden? Bekijk dan de Kenwood Chef XL. Deze keukenmachine heeft een mengkom van 6,7 liter.

1500 watt vermogen | Mengkom 6,7 liter | K-klopper, flexiklopper, ballongarde, kneedhaak, menghaak, fold-accessoire, anti-spatdeksel

4. Kenwood Cooking Chef XL

voor de ervaren chef

De Cooking Chef XL keukenmachine is het creme de la creme model van Kenwood. Deze keukenmachine is dankzij de mengkom van 6,7 liter geschikt voor grote bereidingen. Het vermogen van 1500 watt biedt de kracht die je nodig hebt om zelfs de zwaarste bereidingen te maken. Met de meegeleverde basisaccessoires (kloppers, garde, kneedhaak, menghaak en fold-accessoire) kun je al heel veel: mengen, mixen en kneden. Niet genoeg? Dan breid je het uit met de beschikbare accessoires.

De Kenwood Cooking Chef XL is van alle gemakken voorzien. Afmeten doe je met de geïntegreerde weegschaal. En misschien wel het belangrijkste kenmerk: ingrediënten verwarm (20 tot 180 graden) je gewoon met de keukenmachine zelf. De temperatuur, timer en andere functies bedien je eenvoudig met de touchscreen display. De Kenwood Cooking Chef XL is een prachtige, veelzijdige keukenmachine waar je als chef mét ervaring jarenlang plezier van kunt hebben.

Alternatief voor Kenwood Cooking Chef XL