Keukenmachine Lidl

Een betaalbare keukenmachine koop je bij Lidl. Je koopt in de Lidl webshop keukenmachines van Bosch en SILVERCREST. Wij hebben de beste voor je op een rij gezet.

SILVERCREST keukenmachines van Lidl

We kennen Lidl natuurlijk als supermarkt voor onze boodschappen, maar de keten verkoopt ook diverse (huishoudelijke) apparaten. De naam van het huismerk is SILVERCREST. In de Lidl webshop vind je onder andere keukenmachines, een staafmixer en een sapcentrifuge. Wees er wel snel bij, want het aanbod veranderd met regelmaat en de keukenmachines zijn snel uitverkocht.

Lidl SILVERCREST professionele keukenmachine

De Lidl SILVERCREST professionele keukenmachine heeft een vermogen van 1300 watt. De 10 verstelbare snelheden maken de professionele keukenmachine geschikt voor het mengen, mixen of kneden van verschillende ingrediënten. Afhankelijk van de toepassing gebruik je één van de meegeleverde accessoires: de deeghaak, garde of klopper. Ook krijg je er een mixbeker van 1,5 liter bij. Anders dan veel andere betaalbare keukenmachines is de grootte van de mengkom. De kom heeft een inhoud van 6,3 liter en is daarmee wat groter. Dit in combinatie met de krachtige motor biedt genoeg capaciteit voor jouw bereidingen. Voor het kneden van zwaar deeg, bijvoorbeeld brooddeeg, is de keukenmachine ook geschikt.

Keukenmachine SILVERCREST 600 tot 650 watt

De nieuwste Lidl SILVERCREST keukenmachines hebben een vermogen van 600 tot 650 watt. De 8 verstelbare snelheden maken de professionele keukenmachine geschikt voor het mengen, mixen of kneden van verschillende ingrediënten. Afhankelijk van de toepassing gebruik je één van de meegeleverde accessoires: de deeghaak, garde of klopper. Anders dan veel andere betaalbare keukenmachines is de grootte van de mengkom. De kom heeft een inhoud van 5 liter en is daarmee wat groter. Hierdoor is er genoeg capaciteit voor jouw ingrediënten.

Keukenmachine SILVERCREST 550 watt

Lidl heeft het assortiment uitgebreid met de SILVERCREST 550 watt keukenmachine. Deze keukenmixer heeft een wat andere look dan de eerder genoemde versies en werkt op 4 snelheden. Wat de SILVERCREST 500 watt keukenmachine zo interessant maakt, is dat hij voorzien is van een uitgebreid aantal accessoires. Je krijgt een deeghaak, ballongarde, garde, RVS mes, 3 verschillende raspen en blenderkan bij. Natuurlijk is het inclusief een mengkom van 3,8 liter. Dat maakt het een keukenmachine met veel mogelijkheden.

Bosch keukenmachines Lidl

Op dit moment biedt Lidl niet alleen keukenmachines van haar eigen merk. Je vindt er ook drie Bosch keukenmachines: één uit de MUM4-serie en twee varianten uit de MUM5-serie.

Bosch MUM4 keukenmachine bij Lidl

De MUM44R2A keukenmachine komt uit de Bosch MUM4-serie. Deze compacte keukenmachine heeft een vermogen van 500 watt en een mengkom van 3,9 liter. Je krijgt er een deeghaak, twee gardes en een vleesmolen bij. Bonus accessoire: een spuitdeeghulpstuk voor 4 verschillende vormen. Daarnaast is deze keukenmachine makkelijk schoon te maken. De kom en alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser.

Bosch MUM5 keukenmachines bij Lidl

De Bosch MUM5. Deze keukenmachine heeft een vermogen van 700 watt. Je krijgt een RVS mengkom van 3,9 liter bij, waarmee je tot 2 beslag of 1,5 kg deeg kunt bereiden. Ook een menghaak, kneedhaak, deeghaak en 5 uitsteekvormpjes ontvang je bij de Bosch MUM5. 

De BOSCH Keukenmachine MUM54A00 heeft net wat meer vermogen: 900 watt. Verder zijn de specificaties hetzelfde als de variant die hierboven beschreven wordt.

Lidl keukenmachine kopen

Een keukenmachine moet makkelijk in gebruik zijn, maar het oog wil ook wat. Daarover hoef je je bij de keukenmachines van Lidl geen zorgen te maken. De looks van de SILVERCREST keukenmachines doen denken aan een retro keukenmachine stijl met moderne twist. Daardoor hoef je de keukenmachine niet weg te stoppen in een kastje, maar kan hij als eye-catcher op je aanrecht staan. Zit er nu net niet jouw kleur bij? Hou dan het assortiment keukenmachines van Lidl in de gaten, want er worden zo nu en dan kleuren toegevoegd!