KitchenAid keukenmachines

Met een keukenmachine van het stijlvolle merk KitchenAid weet je zeker dat je een eye-catcher en sterk staaltje kwaliteit in de keuken haalt. Als dat is wat je zoekt, is dit hét merk voor jou. Breid je KitchenAid keukenmachine uit met één van de vele accessoires en je bent verzekerd van veel kook- en bakplezier. Voor het gemak hebben wij de verschillende keukenmachines van KitchenAid voor je op een rij gezet.

KitchenAid Artisan

de populairste KitchenAid keukenmachine

De KitchenAid Artisan is sinds jaar en dag de populairste keukenmachine onder consumenten. Deze keukenmachine wordt niet voor niets gebruikt in de serie Heel Holland Bakt. Met een mengkom van 4,8 liter, 10 snelheden en 300 watt directe aandrijving haal je een betrouwbare keukenmachine in huis. Daar komt bij dat de behuizing van metaal is. Super sterk materiaal, dus. En met de vele beschikbare accessoires maak jij van je KitchenAid Artisan een veelzijdig keukenapparaat waar je jaren plezier van kunt hebben!

KitchenAid Classic

het instapmodel

De KitchenAid Classic is het instapmodel van KitchenAid. Ideaal als je voor het eerst een keukenmachine koopt en nog niet zo’n ervaren bakker bent. De mengkom is 4,3 liter en de keukenmachine heeft 10 snelheden. Ook deze keukenmixer heeft een direct aangedreven vermogen. Het vermogen is 250 watt. Zoals bij alle KitchenAid keukenmachines, kun je ook bij de Classic rekenen op een duurzaam apparaat.

KitchenAid Heavy Duty

voor het frequente en zware werk

Ben je een fervent bakker en doe je dit op zeer regelmatige basis, dan moet je de KitchenAid Heavy Duty in overweging nemen. Deze keukenmixer is van alle gemakken voorzien, waaronder een verstelbare 4,8L RVS mengkom. Deze mixer is robuust dankzij zijn volledig metalen constructie, maar kan nog steeds prima opgetild worden (13,4 kg). De keukenmachine heeft een direct aangedreven vermogen van 315 watt en is dus krachtig genoeg om jou uren bakplezier te geven.

KitchenAid Professional

voor professioneel gebruik

De KitchenAid Professional keukenmachine is de variant voor de professionele omgeving. Vooral de volledig metalen constructie maakt deze keukenmachine robuust. De KitchenAid Professional heeft een RVS mengkom van maar liefst 6,9 liter. Deze kom is in hoogte verstelbaar. Daarnaast ontvang je ook een draadgarde en stopschakelaar. Alles voor de veiligheid. Met 325 watt direct aangedreven vermogen kun jij rekenen op krachtig bakplezier.

Wat maakt de keukenmachines van KitchenAid zo bijzonder?

Als je denkt aan een keukenmachine, dan is de kans groot dat je aan een KitchenAid denkt. KitchenAid staat bekend om haar stijlvolle keukenapparatuur, waaronder keukenmachines. Het keukenmachinemerk weet de consument telkens weer te verrassen met een knap staaltje kwaliteit én stijl. Een KitchenAid keukenmachine is daardoor niet alleen aanvulling op je kookplezier, maar staat – mede dankzij de vele beschikbare kleuren – ook nog eens te gek op je aanrecht. Met vijf verschillende KitchenAid modellen zit er gegarandeerd een keukenmachine bij die voldoet aan jouw wensen.

Wat deze keukenmachines uniek maakt, is de aandrijving van de motor. Alle keukenmachines van andere merken hebben een indirecte aandrijving. De motor van KitchenAid keukenmachines wordt direct aangedreven. Hierdoor is er minder power (wattage) nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Dat resultaat zit hem in slagkracht. Maar ook in hoe lang de keukenmachine zijn werk kan doen zonder af te slaan door hitte. Hierdoor hebben de keukenmachines een hoog uithoudingsvermogen. De keukenmachines van KitchenAid zijn verkrijgbaar vanaf €400,00.

KitchenAid foodprocessors

Naast keukenmixers heeft KitchenAid foodprocessors in het assortiment. Waar je een keukenmixer vooral gebruikt voor mengen, kneden en mixen, is dit meer geschikt voor hakken, snijden en raspen. En dat kun je met deze foodprocessors van KitchenAid. Eerlijk is eerlijk, het zijn niet de allermooiste apparaten. Maar ze zijn wel ontzettend handig. Een echte aanvulling voor de kokers die ingrediënten nét wat beter en makkelijker willen verwerken.