Smeg keukenmachine accessoires

Heb jij een Smeg keukenmachine of ben je er van plan een aan te schaffen en ben je op zoek naar uitbreiding? Zoek dan niet verder, want op deze pagina vind je accessoires en toebehoren voor jouw Smeg keukenmachine.

Accessoires en toebehoren voor jouw Smeg keukenmachine

Omdat Smeg slechts één variant keukenmixer heeft, passen alle originele accessoires op iedere Smeg keukenmachine. Dat is makkelijk, want daardoor hoef je niet steeds na te kijken of de accessoire op jouw keukenmachine past.

Smeg menghaak

Met de Smeg menghaak SMFB01 meng je je favoriete ingrediënten met je keukenmachine. De haak is van aluminium. Dat deze menghaak ook vaatwasserbestendig is, maakt de haak extra makkelijk in gebruik.

Smeg pasta accessories

Smeg fettucine snijder SMFC01

Maak je eigen fettucine met deze snijder voor jouw SMEG keukenmachine.

Smeg tagliolini snijder SMTC01

Met de tagliolini snijder maak je met je SMEG keukenmixer de lekkerste pasta.

Smeg Pasta roller & snijset tagliolini/fettuccine SMPC01

Met deze set kun jij flink vooruit!

Overige Smeg keukenmachine accessoires

Smeg ijsmachine accessoire SMIC02

Zelf ijs maken? Dat kan gewoon met je Smeg keukenmachine! De ijsmachine accessoire is geschikt voor roomijs, sorbetijs en yoghurtijs en heeft een inhoud van 1,1 liter. Met dit accessoire is je ijs binnen nog geen half uur klaar.

Smeg glazen mengkom SMGB01

Een extra mengkom voor je keukenmachine is altijd handig. En als je dan toch voor een extra versie gaat, waarom dan geen glazen? De glazen mengkom van Smeg heeft een inhoud van 4,8 liter.

Smeg vleesmolenset SMMG01

De vleesmolenset gebruik je op jouw Smeg keukenmachine om vlees te vermalen. De vleesmolen is eenvoudig in gebruik: je plaatst hem voorop de keukenmachine. Plaats de ingrediënten in de accessoire en vang de gemalen ingrediënten in het meegeleverde reservoir op. Na gebruik haal je de set uit elkaar en stop je hem zo in de vaatwasser.

Tover jouw Smeg keukenmachine om in een veelzijdig apparaat!

De Smeg keukenmachine is zo veelzijdig als jij maar wilt. Met de accessoires van Smeg tover jij je keukenmachine om in een fijne keukenhulp. Maak bijvoorbeeld je eigen pasta met de daarvoor gemaakte pastatoebehoren. Of wat denk je van je eigen ijs met de Smeg ijsmaker. Ben je een echte fan van bakken, dan is een menghaak of kneedhaak een mooie aanvulling op jouw accessoirecollectie.