De tofste keramische kommen voor jouw KitchenAid keukenmixer

Dat KitchenAid uitblinkt in stijl is natuurlijk niets nieuws. Zowel de keukenmixers als foodprocessors van dit merk zijn stijlvol en robuust. Maar wist je ook dat KitchenAid mengkommen met exclusieve prints en patronen in haar assortiment heeft? Combineer één van deze kommen en je hebt een unieke keukenrobot op je aanrecht staan.

KitchenAid keramische kommen

Keramische kom met groene bladeren

Haal het natuurlijke gevoel in huis met deze keramische mengkom met plantenbladeren. Onder andere de populaire Monstera of gatenplant is hierop te herkennen.

Te koop voor €89,- bij Bol.com

Zwarte mengkom KitchenAid

Stoer en stijlvol: dat is deze matzwarte mengkom met witte binnenzijde. De mengkom maakt jouw zwarte KitchenAid keukenmixer helemaal compleet, maar staat ook mooi bij diverse andere kleuren.

Te koop voor €70,16,- bij Amazon

KitchenAid keramische mengkom 5KSM2CB5BM mat zwart

Mengkom met kleurige confetti

Deze witte keramische mengkom met confetti maakt van bakken en koken écht een feestje. De gekleurde print is vrolijk maar subtiel en staat leuk bij vrijwel iedere kleur KitchenAid keukenmachine.

Te koop voor €89,- bij Like2Cook

Blauwe keramische mengkom

De klassieke blauwe KitchenAid mengkom met patroon is een echte aanvulling voor jouw keukenmachine. Deze kleur vormt misschien niet met iedere kleur een ideale combinatie, maar kan erg goed met bijvoorbeeld een witte, beige of zilverkleurige keukenmachine.

Te koop voor €89,- bij KitchenAid

Keramische kom met gouden print

Wit met goud: een gouden combinatie. Deze KitchenAid kom heeft een gezellige print met diverse gouden takjes en dennenappels. Heerlijk toch, om hier op een herfstige dag mee te bakken.

Te koop voor €56,99 bij Mediamarkt.de

Rode keramische mengkom

Opvallend is ‘ie zeker: deze zijdeglans rode mengkom van keramiek. Breid jouw KitchenAid keukenmixer hiermee uit en steel de show in de keuken.

Te koop voor €74,07 bij Amazon

Gestreepte KitchenAid kom

De witte mengkom met zwarte strepen heeft iets speels.

Te koop voor €89,- bij KitchenAid

De eigenschappen van deze kommen

De keramieken kommen zijn geschikt voor de 4,3L/4,8L KitchenAid keukenmixers met kantelbare kop. Ze hebben een inhoud van 4,7 liter, wat goed is voor maximaal 1 kg bloem of 12 eiwitten. De schalen zijn gemaakt van verglaasd keramiek en titanium, wat zorgt voor een licht maar sterk geheel. Doordat de schalen geschikt zijn voor bereidingen in de oven, magnetron en vriezer, zijn ze voor verschillende toepassingen te gebruiken. Zo kun je er bijvoorbeeld ingrediënten mee laten opstijven, maar ook chocolade temperen. Ook wel handig: je hoeft de kom niet met de hand af te wassen, want ze zijn vaatwasserbestendig.

Plaats een reactie