De keukenmachine van Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is er weer! Als je het programma volgt, heb je het vast gezien: de iconische keukenmixers die de deelnemers gebruiken. Ben je geïnspireerd om zelf met een keukenmachine aan de slag te gaan? Wij hebben de keukenmachines van Heel Holland Bakt voor je op een rij gezet.

Welke keukenmachine wordt gebruikt bij Heel Holland Bakt?

Wanneer je Heel Holland Bakt op de voet volgt, zullen de luxe keukenmixers je niet ontgaan zijn. Al jaren gebruiken de deelnemers van Heel Holland Bakt de befaamde Artisan keukenmachines van KitchenAid. Deze keukenmachines staan bekend om hun fantastische looks, krachtige vermogen en oneindige uitbreidingsmogelijkheden.

Dat krachtige vermogen hebben deze keukenmachines te danken aan hun aandrijving. Waar keukenmixers van andere merken te maken hebben met een indirect aangedreven motor, worden alle keukenmachines van KitchenAid direct aangedreven. Zo’n krachtige keukenmachine in combinatie met talloze accessoire opties, maakt de KitchenAid Artisan keukenmixer een logische keuze voor de bakfanaat. 

Naast goede specificaties wil het oog natuurlijk ook wat. Dat is misschien zelfs de reden waarom jij benieuwd bent naar het soort keukenmixer dat tijdens Heel Holland Bakt wordt gebruikt. Met het ontwerp van de KitchenAid Artisan zit het helemaal goed. De retro keukenmachine looks van KitchenAid kunnen in vrijwel iedere stijl keuken. Tel daar de ruime keuze in kleur bovenop en je bent ervan verzekerd dat er een passend model voor jou bij zit.

Wat kost de keukenmachine van HHB?

De KitchenAid Artisan keukenmachines die bij Heel Holland Bakt worden gebruikt, verschillen in prijs. De prijs begint rond de €400, maar er zijn ook varianten die meer dan €600 kosten. Het prijskaartje is afhankelijk van de kleur, bepaalde specificaties en de hoeveelheid meegeleverde accessoires. Daarnaast kan per webshop of winkel de prijs verschillen.

Alternatieven voor de Heel Holland Bakt keukenmachine van KitchenAid

Toegegeven, de keukenmachines van KitchenAid zijn prijzig. Hoewel je kunt rekenen op alle voordelen, kunnen we ons voorstellen dat het prijskaartje je tegenhoudt. Gelukkig zijn er ook minder prijzige alternatieven die héél dicht in de buurt komen van de KitchenAid. Denk bijvoorbeeld aan de keukenmixers uit de Bosch MUM serie, waarbij je kwaliteit en veel accessoires voor een relatief lage prijs krijgt. Of de Kenwood keukenmachines, die in uitstraling wat weg hebben van de keukenmachines van KitchenAid. 

Plaats een reactie