Keukenmachine Black Friday deals

De beste keukenmachine aanbiedingen van 2024

KitchenAid, Bosch, Kenwood en Bourgini

Alleen de beste deals

De populairste webshops van Nederland

Geschreven door: Tobias
Laatste update: 1 januari 2024

KitchenAid Black Friday deals

Val jij voor de stijlvolle keukenmachines van KitchenAid, maar stond de prijs je al die tijd in de weg? Dan is dit jouw kans om een KitchenAid keukenmachine voor een mooie prijs in huis te halen. Coolblue en De Bijenkorf hadden vorig jaar mooie KitchenAid Artisan aanbiedingen.

Bosch keukenmachine Black Friday deals

Met een Bosch keukenmachine haal je een keukenhulp met goede prijs-kwaliteit verhouding in huis. De keukenmixers en foodprocessors van dit merk vielen dit jaar zelfs meerdere keren in de prijzen voor beste keukenmachine. Tijdens Black Friday scoorde jij zo’n Bosch keukenmachine met korting bij Bol.com en Coolblue. Beide hebben een uitgebreid accessoirepakket.

Kenwood Black Friday keukenmachine deals

De keukenmachines van Kenwood zijn al aangenaam geprijsd, maar tijdens Black Friday gingen webshops in 2022 net een stapje verder. Black Friday is dus de uitgelezen kans om voor een spotprijs een Kenwood keukenmachine op jouw aanrecht te zetten. Bij Coolblue vond je dit jaar de Kenwood Chef en Kenwood Chef XL met flinke korting. Ben je op zoek naar de Kenwood kMix? Deze vond je deze bij Bol.com in de aanbieding.

Bourgini keukenmachine deals tijdens Black Friday

De keukenmachines van Bourgini werden ook afgelopen jaar weer flink afgeprijsd. Bij Bol.com vond je afprijzingen van de Bourgini Classic Kitchen Chef keukenmachine. Je kon kiezen uit twee varianten: rood en zwart.

Keukenmachine kopen tijdens Black Friday

Black Friday 2024 komt eraan! In het weekend van vrijdag 29 november stunten webshops en winkels met hun prijzen. Sommige webshops beginnen zelfs al op 28 november! Ook jouw nieuwe keukenmachine koop je in 2024 met flinke korting tijdens Black Friday. De beste keukenmachine deals voor dit jaar hebben wij voor je op een rij gezet. Heb je nog geen specifieke keukenmachine op het oog? Lees dan ons advies bij het kopen van een keukenmachine.

De beste Black Friday keukenmachine aanbiedingen

Ben je op zoek naar een keukenmachine aanbieding van je favoriete merk? Dan is de periode rondom Black Friday dé tijd om webshops in de gaten te houden. Hier vind je in november de beste black friday keukenmachine aanbiedingen.