Black Friday
keukenmachine deals

De beste keukenmachine aanbiedingen van 2021

Keukenmachine kopen tijdens Black Friday

Black Friday 2021 is here! In het weekend van vrijdag 26 november stunten webshops en winkels met hun prijzen. Ook jouw nieuwe keukenmachine koop je dus met flinke korting tijdens Black Friday. De beste keukenmachine deals voor dit jaar hebben wij voor je op een rij gezet. Heb je nog geen specifieke keukenmachine op het oog? Lees dan ons advies bij het kopen van een keukenmachine.

Philips keukenmachine deals

Praktisch en degelijk, dat zijn de keukenmachines van Philips. Ook Black Friday 2021 vind je weer diverse keukenmachines van dit merk tegen goede prijzen. 

Bourgini keukenmachine deals

De keukenmachines van Bourgini worden ook dit jaar weer flink afgeprijsd. Hou deze pagina in de gaten voor de beste Bourgini Black Friday deals.

KitchenAid Black Friday deals

Val jij voor de stijlvolle keukenmachines van KitchenAid, maar stond de prijs je al die tijd in de weg? Dan is dit jouw kans om een KitchenAid keukenmachine voor een mooie prijs in huis te halen. Er zullen dit weekend diverse webshops zijn die deze keukenmachines met korting aanbieden. 

Bosch keukenmachine deals

Met een Bosch keukenmachine haal je een keukenhulp met goede prijs-kwaliteit verhouding in huis. De keukenmixers en foodprocessors van dit merk vielen dit jaar zelfs meerdere keren in de prijzen voor beste keukenmachine. Tijdens Black Friday scoor jij zo’n Bosch keukenmachine met korting.  Vanaf 26 november bekijk je hier de beste deals.

Kenwood keukenmachine Black Friday deals

De keukenmachines van Kenwood zijn al aangenaam geprijsd, maar tijdens Black Friday gaan webshops net een stapje verder. Black Friday is dus de uitgelezen kans om voor een spotprijs een Kenwood keukenmachine op jouw aanrecht te zetten. Bij Bol.com zijn de Kenwood kMix en Kenwood Chef versie in de aanbieding.

Bol.com keukenmachine deals

Bij Bol.com vond je vorig jaar meerdere Black Friday deals. De webshop had iedere dag deals voor een specifieke productgroep. Voor de Black Friday keukenmachine aanbiedingen van 2021 hou je deze pagina in de gaten.