Keukenmachines bij Coolblue

Een nieuwe keukenmachine koop je online bij je vertrouwde webshop: Coolblue. Op deze pagina vind je een greep uit de keukenmachines die Coolblue aanbiedt, inclusief een aantal highlights uit reviews. En ben je op zoek naar de beste prijs? Dan ben je hier ook op de juiste plek, want je vergelijkt de prijzen eenvoudig met andere shops.

Direct naar: Kenwood | Smeg | KitchenAid | Bosch | Domo | Bourgini

Kenwood kMix keukenmachines bij Coolblue

De Kenwood kMix-serie is volgens gebruikers een ideale keukenmachine voor zowel beginnende als gevorderde bakliefhebbers. Dat vindt kieskeurig.nl ook, want in april 2023 was hij ‘Best reviewed’. De keukenmixer heeft een grote mengkom (5 liter) en een krachtig vermogen van 1000 watt. Je krijgt er diverse accessoires bij, zodat je met de Kenwood kMix kunt kloppen, kneden en mixen. Ook fijn: hij is bij Coolblue in verschillende kleuren beschikbaar.

SMEG keukenmachines op Coolblue.nl

Zeg je vloeiende vormen en opvallende kleuren, dan zeg je SMEG. Ook bij Coolblue verkrijgbaar. Keukenmachines van dit merk worden door gebruikers geprezen om de vele beschikbare accessoires. Dat maakt het mogelijk om er een heel veelzijdig apparaat van te maken. Natuurlijk voor mengen, kloppen en kneden, maar je maakt er ook een heuse pastamaker van. Genoemde minpunten zijn de wat kortere kabel en de hogere prijs. Al krijg je voor dat geld wel een prachtige én krachtige keukenmachine terug.

KitchenAid Artisan in de Coolblue webshop

Het is één van de meest toonaangevende merken onder de keukenmachines: KitchenAid. Te herkennen aan de retro looks en vele beschikbare kleuren en te koop bij Coolblue. Maar ook om gebruiksvriendelijkheid staan deze keukenmachines bekend. De directe aandrijving in de kop zorgt voor veel kracht, waardoor ook zwaar deeg geen probleem is. Wat gebruikers graag anders zouden willen zien, is de prijs en het schenkschild dat er los op ligt. Daar staat wel tegenover dat er veel accessoires beschikbaar zijn.

Bosch MUM5-serie bij Coolblue

Bij Coolblue vind je keukenmachines uit de Bosch MUM5-serie. Deze keukenmachines hebben tussen de 700 en 1000 watt vermogen. In de reviews lees je terug dat deze keukenmixers gebruiksvriendelijk en veelzijdig zijn. Dat laatste is mogelijk door alle beschikbare accessoires die ook nog eens goed betaalbaar zijn. De compromis is een relatief kleine kom (3,9 liter). Ook komt naar voren dat het aansluiten van de opzetstukken wennen is. Maar voor een relatief lage prijs krijg je een uitgebreide keukenmachine. Het is dan ook niet voor niets dat één van de MUM5 keukenmachines (de MUM54A00) ‘Beste koop’ is volgens de Consumentenbond.

Coolblue: keukenmachines van Domo

De verschillende keukenmixers van Domo zijn bij Coolblue verkrijgbaar. Ze variëren in uiterlijk, inhoud van de mengkom (4-6 liter), het vermogen (700-1200 watt) en het aantal meegeleverde accessoires. De Domo DO1023KR en DO9182KR zijn geschikt voor het kneden van zwaar deeg.

Bourgini keukenmachines bij Coolblue

Wat krijg je als je een bourgondische leefstijl en Italiaanse klasse combineert in een keukenmachine? Het merk Bourgini! Keukenmachines van dit merk zijn te koop bij Coolblue in de varianten Chef Plus, Chef Pro, en Supreme Chef Pro. Hoewel de beoordelingen overwegend positief zijn, komen er een aantal minpunten voorbij. Bij de Chef Plus kunnen de accessoires niet in de vaatwasser. Voor de Chef Pro wordt de kleine vulopening en het ietwat hardere geluid genoemd. Wel krijg je in alle gevallen een keukenmixer met een flink vermogen (1400-1750 watt). Ook kun je lekker vooruit met de meegeleverde mengkommen (4,5 – 5,5 liter). En bij de Supreme Chef Pro krijg je naast de garde, klopper en kneedhaak zelfs extra accessoires.

Een keukenmachine kopen bij Coolblue

Wanneer je een keukenmachine koopt bij Coolblue, wordt deze gratis bezorgd. Is de keukenmixer toch niet helemaal naar je zin? Dan kun je binnen 30 dagen gratis ruilen of retourneren.

Welke merken keukenmachines kun je kopen bij Coolblue?

Bij Coolblue kun je keukenmachines kopen van de merken:

Heeft Coolblue keukenmachine aanbiedingen?

Coolblue heeft regelmatig keukenmachines aanbiedingen, zoals vakantiegeld-deals. Ook vind je Tweedekans producten voor een budget prijs.